Iets te vieren

Een diner, bruiloft, verjaardag, huwelijksjubileum of feestavond op het strand in Vlissingen organiseren kan uitstekend bij strandpaviljoen Piet Hein. Wij hebben veel ervaring op het gebied van allerlei feesten & partijen en wij denken graag met je mee om er een gezellige en ontspannen dag van te maken.

Ons paviljoen bestaat uit verschillende ruimtes, waardoor er altijd wel een ruimte is die aan je wensen kan voldoen. Het paviljoen is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als op de fiets en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Daarbij zijn er in de directe omgeving verschillende hotels, campings, strandhuisjes of vakantiehuisjes voor als er mensen willen overnachten in Zeeland.

Wij wensen je veel plezier met het bekijken van onze mogelijkheden en hopelijk tot binnenkort bij Piet Hein!


Tafel reserveren

Het is mogelijk om tot 2 weken vooruit een tafel voor binnen te reserveren!
(wij reserveren geen tafels op het terras, dit is vrije inloop)
 

Sharing dinner

Tijdens het sharing dinner zorgt ons keukenteam dat jullie tafel in 3 rondes gevuld wordt met verschillende koude en warme hapjes & gerechten die jullie samen kunnen delen. Het sharing dinner is te boeken voor gezelschappen vanaf 12 tot 46 personen.
Lees meer

Bruiloft

Wil je een bruiloft om nooit te vergeten, vier dan jullie mooiste dag aan het strand! Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Vlissingen en wij kunnen daardoor jullie bruiloft van begin tot eind verzorgen.
Lees meer

Borrel, lunch of diner aan zee

Kom met je vrienden of familie op het strand borrelen, lunchen of dineren. Je hebt bij ons een ZEE aan mogelijkheden zoals een sharing dinner, a la carte diner, lunchmenu of een all-in borrelarrangement.
Lees meer

Iets te vieren

Feest

Geniet van een feestelijke cocktail, een glas bubbels, borrelhapjes, een sharing dinner en wij doen de rest. Ons team staat vanaf het begin tot eind voor je klaar om jullie feest tot een succes te maken.
Lees meer

Jubileum

Heb je binnenkort een huwelijksjubileum of een werkjubileum te vieren? Van harte gefeliciteerd! Om het jubileum te vieren kan je bij ons terecht voor een borrel, diner of een feestavond.
Lees meer

Groepsactiviteiten

Het strand is de ultieme plek voor een dag vol leuke, sportieve en ontspannen activiteiten. Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij verschillende activiteiten aan in combinatie met een diner. Groepen vanaf 12 personen kunnen ook kiezen voor een sharing dinner.
Lees meer
Strandpaviljoen Piet Hein

WELKOM BIJ PIET HEIN

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag vanaf 11:00 uur
Zondag vanaf 10:00 uur
Ook met avondkaart

Groetjes,
Team Piet Hein

Sluiten