Iets te vieren

Een BBQ, bruiloft, verjaardag, huwelijksjubileum of feestavond op het strand in Vlissingen organiseren kan uitstekend bij strandpaviljoen Piet Hein. Wij hebben veel ervaring op het gebied van allerlei feesten & partijen en wij denken graag met je mee om er een gezellige en ontspannen dag van te maken.

Ons paviljoen bestaat uit verschillende ruimtes, waardoor er altijd wel een ruimte is die aan je wensen kan voldoen. Het paviljoen is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als op de fiets en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Daarbij zijn er in de directe omgeving verschillende hotels, campings, strandhuisjes of vakantiehuisjes voor als er mensen willen overnachten in Zeeland.

Wij wensen je veel plezier met het bekijken van onze mogelijkheden en hopelijk tot binnenkort bij Piet Hein!


Coronaproof

We mogen gelukkig weer groepen verwelkomen. Gebaseerd op de protocollen die vanuit de horecabranche zijn gegeven, hebben wij een aantal arrangementen gemaakt, die helemaal coronaproof zijn.

Klik hier voor onze coronaproof mogelijkheden

Barbecue

Wil je een ontspannen en gezellige avond op het strand? Kies dan voor een BBQ. We hebben een ruime keus aan BBQ pakketten en wij kunnen al voor gezelschappen vanaf 20 volwassenen een BBQ verzorgen.
Lees meer

Bruiloft

Wil je een bruiloft om nooit te vergeten, vier dan jullie mooiste dag aan het strand! Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Vlissingen en wij kunnen daardoor jullie bruiloft van begin tot eind verzorgen.
Lees meer

Borrel, lunch of diner aan zee

Kom met je vrienden of familie op het strand borrelen, lunchen of dineren. Je hebt bij ons een ZEE aan mogelijkheden zoals een deel diner, a la carte diner, lunchmenu of een all-in borrelarrangement.
Lees meer

Feest

Geniet van een feestelijke cocktail, een glas bubbels, borrelhapjes, een heerlijke BBQ of diner en wij doen de rest. Ons team staat vanaf het begin tot eind voor je klaar om jullie feest tot een succes te maken.
Lees meer

Jubileum

Heb je binnenkort een huwelijksjubileum of een werkjubileum te vieren? Van harte gefeliciteerd! Om het jubileum te vieren kan je bij ons terecht voor een borrel, diner, BBQ of een feestavond.
Lees meer

Groepsactiviteiten

Het strand is de ultieme plek voor een dag vol leuke, sportieve en ontspannen activiteiten. Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij verschillende activiteiten aan in combinatie met een diner of BBQ.
Lees meer