Iets te vieren

Een BBQ, bruiloft, verjaardag, huwelijksjubileum of feestavond op het strand in Vlissingen organiseren kan uitstekend bij strandpaviljoen Piet Hein. Wij hebben veel ervaring op het gebied van allerlei feesten & partijen en wij denken graag met je mee om er een gezellige en ontspannen dag van te maken.

Ons paviljoen bestaat uit verschillende ruimtes, waardoor er altijd wel een ruimte is die aan je wensen kan voldoen. Het paviljoen is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als op de fiets en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Daarbij zijn er in de directe omgeving verschillende hotels, campings, strandhuisjes of vakantiehuisjes voor als er mensen willen overnachten in Zeeland.

Wij wensen je veel plezier met het bekijken van onze mogelijkheden en hopelijk tot binnenkort bij Piet Hein!


Tafel reserveren

Het is mogelijk om tot 2 weken vooruit een tafel voor binnen te reserveren!
(wij reserveren geen tafels op het terras, dit is vrije inloop)
 

Barbecue

Wil je een ontspannen en gezellige avond op het strand? Kies dan voor een BBQ. We hebben een ruime keus aan BBQ pakketten en wij kunnen al voor gezelschappen vanaf 25 volwassenen een BBQ verzorgen.
Lees meer

Bruiloft

Wil je een bruiloft om nooit te vergeten, vier dan jullie mooiste dag aan het strand! Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Vlissingen en wij kunnen daardoor jullie bruiloft van begin tot eind verzorgen.
Lees meer

Borrel, lunch of diner aan zee

Kom met je vrienden of familie op het strand borrelen, lunchen of dineren. Je hebt bij ons een ZEE aan mogelijkheden zoals een keuzediner, a la carte diner, lunchmenu of een all-in borrelarrangement.
Lees meer

Iets te vieren

Feest

Geniet van een feestelijke cocktail, een glas bubbels, borrelhapjes, een heerlijke BBQ of diner en wij doen de rest. Ons team staat vanaf het begin tot eind voor je klaar om jullie feest tot een succes te maken.
Lees meer

Jubileum

Heb je binnenkort een huwelijksjubileum of een werkjubileum te vieren? Van harte gefeliciteerd! Om het jubileum te vieren kan je bij ons terecht voor een borrel, diner, BBQ of een feestavond.
Lees meer

Groepsactiviteiten

Het strand is de ultieme plek voor een dag vol leuke, sportieve en ontspannen activiteiten. Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij verschillende activiteiten aan in combinatie met een diner. Groepen vanaf 25 personen kunnen ook kiezen voor een BBQ.
Lees meer
Strandpaviljoen Piet Hein

WELKOM BIJ PIET HEIN

Januari t/m april 2023
Maandag t/m donderdag gesloten
Vrijdag t/m zondag vanaf 11:00 uur
Ook met avondkaart

Groetjes,
Team Piet Hein

Sluiten