Bedrijven

Er zijn maar weinig plaatsen die tegelijk inspirerend en ontspannend zijn als het strand en de zee! Bij strandpaviljoen Piet Hein geven wij je de mogelijkheid om op onze unieke strandlocatie een BBQ, vergadering, jubileum, diner, bedrijfsfeest of een teamuitje te organiseren.

Ons paviljoen bestaat uit verschillende ruimtes, waardoor er altijd wel en ruimte is die aan je wensen kan voldoen. Daarbij is het paviljoen makkelijk bereikbaar en de plaatsen Vlissingen, Middelburg en Goes liggen op een steenwerp afstand. Ook zijn er voldoende parkeerplekken in de buurt.

Wij wensen je veel plezier met het bekijken van onze mogelijkheden en hopelijk tot binnenkort bij Piet Hein!


Tafel reserveren

Het is mogelijk om tot 2 weken vooruit een tafel voor binnen te reserveren!
(wij reserveren geen tafels op het terras, dit is vrije inloop)

BBQ

Wil je een ontspannen en gezellige avond op het strand? Kies dan voor een BBQ. We hebben een ruime keus aan BBQ pakketten en wij kunnen al voor gezelschappen vanaf 25 volwassenen een BBQ verzorgen.
Lees meer

Borrel, lunch of diner aan zee

Kom met je collega’s of zakelijke relaties op het strand borrelen, lunchen of dineren. Je hebt bij ons een ZEE aan mogelijkheden zoals een keuzediner, a la carte diner, lunchmenu of all-in borrelarrangement.
Lees meer

Feest

Wil je een feest om nooit te vergeten? Organiseer dan een bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum of relatie-event bij Piet Hein.
Wij zijn een feestlocatie waar je het hele jaar door terecht kunt.
Lees meer

Vergaderen

Kom een dag ongestoord en ontspannen op het strand vergaderen of brainstormen. Een vergadering op het strand zorgt voor ontspanning, inspiratie en is daardoor extra productief!
Lees meer

Teamuitje

Het strand is de ultieme plek voor een dag vol leuke, sportieve en ontspannen activiteiten. Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij verschillende activiteiten aan in combinatie met een vergadering of diner. Groepen vanaf 25 personen kunnen ook kiezen voor een BBQ.
Lees meer

Winter barbecue, Kerstborrel of personeelsfeest

Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter ben je bij ons van harte welkom voor bijvoorbeeld een winter BBQ, Kerstfeest of nieuwjaarsborrel.
Lees meer


Strandpaviljoen Piet Hein

WELKOM BIJ PIET HEIN

Januari t/m april 2023
Maandag t/m donderdag gesloten
Vrijdag t/m zondag vanaf 11:00 uur
Ook met avondkaart

Groetjes,
Team Piet Hein

Sluiten