Bedrijven

Er zijn maar weinig plaatsen die tegelijk inspirerend en ontspannend zijn als het strand en de zee! Bij strandpaviljoen Piet Hein geven wij je de mogelijkheid om op onze unieke strandlocatie een BBQ, vergadering, jubileum, diner, bedrijfsfeest of een teamuitje te organiseren.

Ons paviljoen bestaat uit verschillende ruimtes, waardoor er altijd wel en ruimte is die aan je wensen kan voldoen. Daarbij is het paviljoen makkelijk bereikbaar en de plaatsen Vlissingen, Middelburg en Goes liggen op een steenwerp afstand. Ook zijn er voldoende parkeerplekken in de buurt.

Wij wensen je veel plezier met het bekijken van onze mogelijkheden en hopelijk tot binnenkort bij Piet Hein!


Coronaproof

We mogen gelukkig weer groepen verwelkomen. Gebaseerd op de protocollen die vanuit de horecabranche zijn gegeven, hebben wij een aantal arrangementen gemaakt, die helemaal coronaproof zijn.

Klik hier voor onze coronaproof mogelijkheden

BBQ

Wil je een ontspannen en gezellige avond op het strand? Kies dan voor een BBQ. We hebben een ruime keus aan BBQ pakketten en wij kunnen al voor gezelschappen vanaf 20 volwassenen een BBQ verzorgen.
Lees meer

Borrel, lunch of diner aan zee

Kom met je collega’s of zakelijke relaties op het strand borrelen, lunchen of dineren. Je hebt bij ons een ZEE aan mogelijkheden zoals een deel diner, a la carte diner, lunchmenu of all-in borrelarrangement.
Lees meer

Feest

Wil je een feest om nooit te vergeten? Organiseer dan een bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum of relatie-event bij Piet Hein.
Wij zijn een feestlocatie waar je het hele jaar door terecht kunt.
Lees meer

Vergaderen

Kom een dag ongestoord en ontspannen op het strand vergaderen of brainstormen. Een vergadering op het strand zorgt voor ontspanning, inspiratie en is daardoor extra productief!
Lees meer

Teamuitje

Het strand is de ultieme plek voor een dag vol leuke, sportieve en ontspannen activiteiten. Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij verschillende activiteiten aan in combinatie met een vergadering, diner of BBQ.
Lees meer

Winter aan zee

Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter ben je bij ons van harte welkom voor bijvoorbeeld een winter BBQ, Kerstfeest of nieuwjaarsborrel.
Lees meer