Groepsactiviteit op het strand

Ben je op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje of activiteit tijdens je familiedag? Dan helpen wij je graag verder. In samenwerking met onze partners bieden wij voor groepen vanaf 8 personen verschillende activiteiten aan in combinatie met een diner. Groepen vanaf 12 personen kunnen ook kiezen voor een sharing dinner.

Het strand en onze omgeving is de ultieme plek voor een dag vol leuke, sportieve en ontspannen activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld gaan beachvolleyballen, een katapult bouwen, een strandtoernooi organiseren, of lekker cruisen op een e-chopper naar Vlissingen, Zoutelande of Domburg.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
Stuur dan een mail naar info@strandpaviljoenpiethein.nl

*De prijzen en mogelijkheden zijn afhankelijk van de groepsgrootte.
*Wij verzorgen geen activiteiten op zondag, tijdens feestdagen en in de zomervakanties


Sportief @ the Beach

Strandactiviteiten (minimaal 1 uur)
Er kan één activiteit worden geboekt of een combinatie van meerdere activiteiten naar keuze. De activiteiten zijn o.a. beachvolleybal, beachtennis, beachvoetbal, boerenstrandgolf, zandsculpturen bouwen of KUBB.

Beach meerkamp (2 uur)
Bij de beach meerkamp wordt een toernooivorm gespeeld met verschillende strandactiviteiten zoals beachvolleybal, beachkorfbal, werpspel, blinddoekenrace en touwtrekken.

Katapult bouwen
De teams bouwen met behulp van touwen, palen en rubberen banden een grote katapult waarmee ze daarna met zachte projectielen zoveel mogelijk treffers proberen te maken in het doelgebied. Samenwerking, technisch inzicht en een goede coördinatie kunnen veel punten opleveren.

Prijs vanaf € 15,00 (minimaal 20 personen)

E-chopper rijden

Deze super trendy elektrische (snor) scooter is een zeer opvallende verschijning en heeft een stoer uiterlijk! De chopper is elektrisch aangedreven en heeft een bereik van 45 km, door zijn eenvoudige bediening is het voor iedereen (met een rijbewijs) opstappen en wegrijden. Standaard is er op de e-chopper een telefoonhouder gemonteerd hierdoor is een route volgen op je telefoon eenvoudig.

Prijs vanaf: € 37,50 p.p. (minimaal 8 personen)Groepen tot 20 personen

Groepen tot 20 personen kunnen eigen strandactiviteiten of een strandtoernooi organiseren. De spellen kunnen zijn KUBB, beachvolleybal, beachkorfbal, beachtennis, beachvoetbal, beachfrisbee, boerengolf en/of touwtrekken (afhankelijk van de beschikbaarheid).

De materielen voor de strandactiviteiten kunnen via Strandsport Zeeland worden gehuurd.


Strandpaviljoen Piet Hein

WELKOM BIJ PIET HEIN

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag vanaf 11:00 uur
Zondag vanaf 10:00 uur
Ook met avondkaart

Groetjes,
Team Piet Hein

Sluiten