Groepsfeesten en partijen

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bruiloft, familiedag, vergadering of personeelsfeest? Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van allerlei soorten feesten en partijen.

Ons paviljoen bestaat uit verschillende ruimtes, waardoor er altijd wel een ruimte is die aan uw wensen kan voldoen. De grote parkeerplaats op slechts 100 meter, maakt ons paviljoen zeer goed bereikbaar voor u en uw gasten.

Wij verzorgen geen partijen op zondag en tijdens feestdagen.


Barbecue

Wil je samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een BBQ aan het strand? Je kunt bij ons terecht voor een BBQ met gezelschappen vanaf 20 volwassenen. Wij hebben verschillende pakketten met de keuze uit zowel vis of vlees. Voor meer informatie hierover verwijzen wij graag naar onze BBQ pagina.

3-gangen deel diner

Gezellig genieten van verschillende gerechten zonder te hoeven kiezen!

Voor groepen van 8 tot 50 personen bieden wij u ons 3-gangen deel diner*.
In 3-gangen worden de gerechten midden op tafel gezet en uw gezelschap kan zelf bepalen wat ze nemen. Klik hier voor meer informatie

*Niet mogelijk om te reserveren tijdens feestdagen en in de maanden juli & augustus.

Lunch of Diner

Een lunch met het bedrijf, of een drie-gangen diner met de familie, het is allemaal mogelijk. Dit wordt geheel in overleg met u samengesteld.

Strandactiviteiten

Actief bezig zijn en daarna lekker met uw collega's dineren of bbq-en. In samenwerking met o.a. Strandsport Zeeland bieden wij verschillende activiteiten aan. Klik hier voor meer informatie.

Heb je iets te vieren of wil je iets organiseren?

Wil je bijvoorbeeld een verjaardag, familiedag, vergadering, bedrijfsborrel, personeelsfeest of een jubileum van een collega organiseren? Wij bieden compleet verzorgde pakketten inclusief hapjes en drankjes. Daarbij kunnen wij deze pakketten geheel naar uw wensen aanpassen met bijvoorbeeld een diner, BBQ of walking dinner. 

Bruiloft

Receptie, diner, feest. We zullen er alles aan doen om het de mooiste dag van jullie leven te maken.