Activiteiten: leuk familie- of bedrijfsuitje aan het strand

Bent u op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit  op het strand in combinatie met een diner, lunch of bbq? In samenwerking met o.a. Strandsport Zeeland bieden wij u verschillende activiteiten aan. Een aantal van deze activiteiten staan hieronder uitgewerkt. 


Sportief @ the Beach

Strandactiviteiten
Al de strandactviteiten kunnen vanaf de duur van 1 uur t/m een gehele dag worden geboekt. Er kan één activiteit worden geboekt of een combinatie van meerdere activiteiten naar keuze. De activiteiten zijn o.a. beachvolleybal, beachtennis, beachvoetbal, boerenstrandgolf, zandsculpturen bouwen of KUBB.

Beach meerkamp (2 uur)
Bij de beach meerkamp wordt een toernooivorm gespeeld met verschillende strandactiviteiten zoals beachvolleybal, beachkorfbal, werpspel, blinddoekenrace en touwtrekken.

Prijs vanaf € 15,00 (minimaal 20 personen)

Relax & Creatief @ the Beach

Vliegers maken
Tijdens deze activiteit gaat u zelf een vlieger maken met behulp van een bouwtekening. Het materiaal dat u hiervoor nodig heeft is echter beperkt dus u dient door onderling ruilen uw gewenste materiaal bij elkaar te verzamelen. Dit zal een gezonde strijd opleveren want iedereen wil natuurlijk de beste vlieger maken zodat deze als eerste de lucht in zal gaan. 

Katapult bouwen
De teams bouwen met behulp van touwen, palen en rubberen banden een grote katapult waarmee ze daarna met zachte projectielen zoveel mogelijk treffers proberen te maken in het doelgebied. Samenwerking, technisch inzicht en een goede coördinatie kunnen veel punten opleveren.

Prijs vanaf: € 17,50 p.p. (minimaal 25 personen)

* Activiteiten worden verzorgd door Vita Events.Groepen tot 20 personen

Wilt u een bedrijfsuitje of een teambuildingsactiviteit op het strand in Zeeland organiseren? Groepen tot 20 personen kunnen bij ons een eigen strandtoernooi organiseren. De spellen die erbij horen zijn KUBB, croquet, jeu de boules, boerengolf en touwtrekken.

De prijs is vanaf € 6,50 per persoon* inclusief spelregels op papier / exclusief spelbegeleiding. (*o.b.v. 20 personen)

Indien gewenst kunt u dit pakket nog verder uitbereiden met o.a. beachvolley, beachvoetbal of beachkorf.

Deze activiteiten zijn alleen te boeken in combinatie met een diner bij ons paviljoen